Arla Köket Smör 60%

Glad Midsommar allihopa!!!. 

I sammarbete med Smartson och Arla Köket har jag blivit utvald att testa den nya Arla Köket Smör 60%. 

Att den har eller inte svensk ursprung gör mig ingenting. Jag uppskattar att den har lägre fetthalt. 60% är riktigt skillnad när den vanliga Smör har 82%. 
Hittills har jag bara provat i bakning. Jag bakade en sockerkaka och det blev precis som med vanlig smör. Absolut ingen skillnad. Den enda som man märker är att den är lättare i konsistens. 





Sedan har jag hört några som pratar om att den passar inte bra för att steka, men då får vi se nästa gång. Jag har inte äns provat den på det sättet. Det andra sättet jag använde för att prova smöret var genom att koka potatis och efter att hällt ut vattnet då lagt jag en klick smör tillsammans med lite salt och peppar.

 Resultatet: Jättegott!!!
Hittills mitt betyg 8/10. Vi får se om jag ändrar mig när jag använder den för att steka. 







No Fairytales Tortilla med Paprika och Chilli.

En annorlunda tacokväll i samarbete med No Fairytales. Vill man ha en lite nyttigare, vegan och färgglad tacokväll, då är det möjligt att den här grönsakstortilla passar dig. Finns i smaker: Paprika och Chilli, eller Morot. Ordinarie priset på Coop var 26,90kr men de hade extra pris 10kr.


Min rekommendation är att värma den i mikro för ungefär 15-20 sek. En No No att värma i ugnen som receptet från förpackningen föreslog. Och om ni vill göra det, absolut inte på 200 grader. Resultatet ser ni här:

Bra smak, lite smak av chili, men inte alls stark, även barn kan prova. Bra alternativ för de som vill ha ett vegan och nyttigare alternativ, men personligen kände inte så stor skillnad med en vanlig original tortilla. Mitt betyg: 6/10







Castello Pink Pepper

Den här inlägget är i samarbete med Castello. Den här gången fick jag en kupong för att kunna smaka den nya Castello Pink Pepper. 



Första intrycket var... finns det män som köper den? Förpackningen är väldigt Pink, super tjejig tycker jag, och absolut inget dåligt med det men jag tycker att det var medveten gjort för att målgruppen är kvinnor? 


Whatever, när det gäller smaken då var den riktig krämig och god. Jag förväntade mig en ganska stark och kryddig ost men tanke på att den hade peppar, men så var det inte. Det var ganska mild smak tycker jag vilket var helt perfekt för mig. Vi gjorde en ostbricka och till den hade vi rött vin. Priset var helt ok. Jag betalade 25,90kr på Ica Kvantum.


Den kommer jag att rekommendera och nu är den en av mina favorita ostar. 
Mitt betyg 10/10. 




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!