Jag ska bli testpilot från Kelda och Findus

Jag var så glad igår när jag fick mina värdekuponger från Smartson. Jag ska få prova den nya Exotic Sauces från Kelda, och nu är det vara att välja mellan en av dem 3 smaker: Thai Green Curry, Thai red Curry eller Tikka Massala. Jag blir mer sugen för att smaka på Tikka Massala. Vi får se om man kan hitta den smaken i butiken. Men inte bara den, jag ska också prova Findus lättpanerad fisk. Jag har blivit jätte sugen på fisk på sistonen, så nu ska jag passa på och äta mycket fisk!!!!

På jakt efter en höstväska.

Jag tappade lust för att hitta en fin väska i någon vanlig butik, då började jag googla och tänkte kanske köpa den på nätet. Många e-handels butiker erbjuder fri frakt och även fri returer, so why not?. Att köpa på nätet har blivit säkrare och man kan också använda sig av Paypal för att undvika något problem.

Grejer är nu att bestämma sig. En höst väska, tycker jag "nästan", måste vara brun, mocca, camell eller liknande. Varma färger är det som gäller, men vilken ska man välja då? Här samlade jag några av mina favoriter.


1.- Topshop.com £32.00    2.- Skoplejset - Esprit Trish City Bag 699kr  
3.- Bubbleroom - Mixed from Italy
Ama Bag 349kr   4.- Zara - Påsväska kombination tyg 549kr  
5.- Skoplejset - Esprit Tracy City Bag 599kr


Inga tävlingar. Få presenter helt Gratis!!!!

Många av dem som läser bloggar drömmer med att någon gång vinna en tävling, få goodiebags eller vara den första att prova en nyhet. Alltså alla vill ha någonting gratis, eller hur? Då varför inte att ge dina åsikter om t.ex. mode, heminredning, förpackningar av en ny produkt o.s.v. ?

Det som man egentligen ska göra är att svara på några frågor alltså surveys/enkäter online och då tjänar man poäng. Poängen kan lösas in mot presenter, allt från tränningskläder, elektronik, väskor, inredning eller upplevelser. Alltså i stället för att googla utan anledning and waste your time, börja samla poäng. Du kan registrera dig här.

Här några exempel på hur du kan lösa in dina poäng.
Dags för scarfar!!!Nu är det höst och det känns som att man behöver börja använda scarves. Jag har hittat riktigt billiga och ganska snygga scarves från HM. Jag tycker att man behöver inte betala så mycket när det gäller accessoarer som halsdukar till exempel. Och att handla någon gång på HM... det gör ju alla. 

Accessoarer kommer från HM

Har Ni märkt att för några är det jätte svårt och komplicerat att använda scarves? Många gör " vad som helst runt  halsen och det ser inte alls snyggt ut. Då tänkte jag dela med Er en video jag hittade på YouTube.

25 sätt att använda halsdukar.

Vilket sätt är ditt favorit? 


Vem älskar inte ringar?


Jag kan beskriva mig som en riktig ringälskare, och tror att alla kvinnor så väl de som tittar på sig själva framför spegeln hela tiden, som de som påstår att de inte ha tid för sig själva. Oavsett fallet, tycker jag att alla varierar accessoarer då och då.

Men måste alla ringar vara av silver eller guld? ABSOLUT INTE! Vilken lyx skulle bli då. Den enda som man måste tänka på är att det blir ibland grönt av ringarna man använder, och då är det bästa tipset att måla med transparent nagellack.

Här samlar jag några bra alternativ, självklart är turkos fortfarande inne.En liten del av min kollektion. Ringar kommer från HM och olika affärer i Lima och Madrid.
Kan man kalla det jobb?


Idag var det dags att jobba igen, om man kan kalla det som jobb. Man köper, får behålla produkterna och sedan får man pengarna tillbaka, plus en ersättning för jobbet. Självklart blir man inte miljonär med det här jobbet, men endå. Det är roligt. Jag har fått många saker gratis: blommor, skor, väskor, mat, allt möjigt. Det är inte någonting som man gör varje dag of course, men jag blir jätte glad när det är dags. Och idag var dagen, och det var den jag fick... GRATIS!Halsduk från JC

Bong Buljong


Smartson söker 300 bloggare och totalt 2000 testpiloter för att prova Bong Buljong. Man kan välja prova mellan: kött- fisk- eller kycklingbuljong. Ansök du med: Smartson

Tara och L´Oreal Paris valde mig!!!!!Jag är verkligen glad att Tara och L´Oreal valde mig
för att prova den nya L´Oreal Revitalift 10 Total Repair. Under två veckor har jag testat produkten och efter det har jag svarat på några korta frågor om min upplevelse. I ansökan för att vara med skulle man också skicka en bild på sig själv... kanske den hjälpte lite? hehe.

De 10 sakerna som produkten lovar är:

1 reducerar rynkor
2 gör huden fastare
3 återfuktar
4 slätar ut
5 förbättrar elasticiteten
6 mjukgör
7 ger huden näring
8 jämnar ut hudtonen
9 har ett SPF 20-skydd mot solen
10 ger strålande lyster

Personligen tycker jag att min hud blir ganska fet när jag använder den på morgonen. Då bestämde jag mig för att använda den som nattkräm i stället, och det har fungerat väldigt bra hittills. Nu tänker jag under vinter använda den både och.

Av de 10 sakerna som jag nämnde och som produkten lovar, har jag upplevt nummer: 3-5-6-7-9-10. Alltså inte alls dålig.

Mitt betyg blir: 7/10RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!