Testpilot: Kiviks Musteri Naturens Bästa

Vilken tur jag hade att vara testpilot och testa Naturens Bästa inför jobbet eftersom idag var jag på City Gross och demade just den produkten. Jag testade Blåbär och när jag jobbade, bjöd jag på Tranbär, men konceptet är samma, alltså ingen tillsatt socker, 40% frukt innehåll och rik på C vitamin.
Naturens Bästa verkar vara mångas favoriten. De flesta tyckte att det var superb att produkten inte hade någon tillsatt socker och ändå var lagom söt, och jag haller med. En annan bra sak med just den med blåbär är att det kommer i två storlekar 1 liter och 33cl. Mitt betyg: 9/10.


Test 2 in 1: Coop Bran Flakes och Valio Fruktyoghurt Mango.

Det har varit mycket på G de senaste veckorna. Det verkar som att de flesta marknadsavdelningarna börjar vakna igen efter en lång sommar. Nu händer grejer, och äntligen får man fortsätta och testa nya produkter.
Den här gången handlar om Coop Bran Flakes och Valio Fruktyoghurt Mango. Vilken tur att få testa två produkter som passar perfekt ihop.
Coop Bran Flakes var ok men jag tror att jag föredrar musli till yoghurt. Det var lite syrlig med mörka flakes. Designen på förpackningen är något som borde moderniseras, ganska tråkig. Mitt betyg: 5/10.
Valio Fruktyoghurt Mango var lite för tjock i konsistensen, men hade väldigt bra smak. Inte så mycket med fruktbitar som jag hade önskat mig. Lagom söt yoghurt med 2% fetthalt. Förpackningen borde förbättras för att kunna äta hela innehållet. Man kastar säkert 20% från innehållet i slutet. Mitt betyg: 7/10.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!