Kesella Citrus

 
 
Smartson och Arla valde mig för att bli idéutvecklare av kvargprodukter. Vi skulle komma med olika förslag på hur man kan använda de olika kvarg de har i sortimentet. Kanske mitt förslag kommer inte att bli den mest hälsosamma, men hemma älskar vi pannkakkor därför att vi tycker att de passar till frukost, mellanmål, lunch och även som kvällssnack. Med kupongerna vi fick hämtade jag en Kesella Citrus och gjorde en pannkakkstårta. Jordgubbarna, jordgubbssylten och citron smaken passade perfekt.
Arla skulle öka sitt sortiment med Kesella Mango, Passionsfrukt, Blåbär och Björnbär till exempel. Alla de här sorterna skulle passa perfekt till pannkakkor.
Mitt betyg på Kesella Citrus: 9/10
 
 
 
 

Coop Dagens Pasta med Kyckling.

Som ni redan säkert vet, bjuder Coop på provsmakning av många olika produkter genom hemsidan coop.se. Varje vecka har man möjlighet att välja en av tre olika varor.
Den här gången har jag valt Coops färdiga rätter. Dagens pasta med kyckling innehåller champinjoner, spenat och en krämig sås med bl.a. vit vin. Enligt förpackningen skulle man värma den i mikro i 800W under 7 minuter, men jag gjorde det i 850W under 6 minuter och det gick väldigt bra. Mycket sås och champinjoner men lagom med kyckling. En ganska bra portion tycker jag. Problemet var smaken, väldigt lite salt och kryddor för min smak. Jag tycker att den var en produkt som jag själv kommer inte att betala en enda krona för i framtiden. Grattis är inte alltid gott, tyvärr. Mitt betyg 4/10.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!