Testpilot: Kelda Grön Sparrissoppa

Jag blev utvald för att testa Kelda Soup in a cup, men tyvärr var det omöjligt att hitta den i de butikerna jag brukar storhandla, och därför valde jag att testa Kelda Grön Sparrissoppa i stället.
Jag följde en av recepterna som fanns på förpackningen, alltså soppan med räkor och rödlök och resultatet var helt ok. Bra smak, bra konsistens på soppan, lagom kryddad och bra förslag att blanda soppan med räkor. Men i allafall är Kelda Gulasch soppan min favorit. Mitt betyg: 7/10.


Testpilot: Kiviks Jordgubbskräm

Jag har sett att det är många testpiloter som har valt att smaka de olika sorterna tillsammans med mjölk. Det gjorde jag inte, jag ville smaka den som den är och utan att blanda. Vi älskar jordgubbar, då passade perfekt för oss. Ingen kritik emot smaken, lagom söt, och bra konsistens, MEN, konsistensen gör det svårt att kunna äta allt som kommer i förpackningen. De skulle designa en smartare förpackning då. Jag skulle också vilja ha lite fruktbitar och inte bara kräm.... en ny sort att utvecklas kanske? Mitt betyg 8/10.


Testpilot: Kockens Choklad Mousse 70%

Mumms... Jättegod!!!!... Perfekt för en lyxig middag och jätte enkelt att förberedda. Min tips är att servera den med vispgrädde, hallon och blåbär. Det blir toppen!!! Vispgrädden gör att det blir en mildare smak. 100% något som man kan rekommendera. Om man skulle vara kritisk då tycker jag att förpackningen alltså innehållet borde vara större. Mitt betyg: 9/10


BLK amerikansk succe i Sverige.

Genom Freebee fick jag prova BLK vatten. Det var ganska svårt att hitta den, men till slut hittade jag på City Gross.
BLK vatten är ett friskt källvatten som innehåller fulvosyra som gör att vattnet blir svart utan konstgjorda ämnen. Att släcka törsten med svart vatten har varit succe en USA och Kanada. BLK innehåller dessutom 77 andra mineraler som hjälper att balansera kroppens ph-värde.
Det kändes konstigt i början att dricka svart vatten, men jag tänkte att utan problem dricker man cola, så why not, man kan tänka att den enda skillnad är att det är utan kolsyra, utan socker och självklart utan cola, hehe. Sanningen är att BLK smakar absolut ingenting och kostar ca 30kr, så jag tror att jag fortsätter med att dricka kranvatten som är gratis. Mitt betyg: 5/10.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!