En perfekt tavelvägg

Svartvita motiv passar alla typ av inredning och de ser bäst när man väljer att ha de inramade. 
Modern, ljus, stilren och ganska minimalistisk är den känsla som jag ville ha i sovrummet. Fotokonsten som jag valde från Dear Sam passade perfekt tycker jag: "Wings On" och "Vintage Camera". Vi ville dessutom ha en text tavla och till slut blev: "Together is our favorite place to be". 
 
 
 
 
Vill Ni också göra en tavelvägg, Dear Sam har posters, ramar och mycket inspiration. Använd min kod: BBINKAVIKINGA och få 35% t.o.m. 8 juni 2021.

RFSU Klick Caring Glide

 
 
I samarbete med RFSU och Buzzador, har jag äntligen fått en ny produkt att testa. Den här gången blev mitt favorit märke när det gäller glidmedel. Har aldrig använt ett annat märke och det är den enda orsaken varför jag accepterade att prova den här produkten. 
 
 
 
 
Blev överraskad när jag öppnade förpackningen och provade eftersom jag förväntade mig en annan typ av förpackning. Den är väldig funktionell och enkel att dosera.
 
 
Att det är doftfri höjer mitt betyg otroligt mycket. Vårdande och långvarig effekt. Absolut ingen kladdig känsla, stor plus. Om man jämför med andra glidmedel från RFSU, Klick Caring har en lite lättare konsistens vilket passar mig perfekt.
Lite minus är att det bara innehåller 50ml och de andra glidmedel från RFSU innehåller 75ml. Dessutom 100% vegan. 
Mitt betyg: 10/10

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!