Jag är utvald till RAMBA.

Vad glad jag blev när idag fick jag ett mail där det stod: "Du är nu en del utav några särskilt utvalda personer som kommer spela en väldigt viktig roll som ambassadörer för Rabble." Yeah!!! Vi som var utvalda kommer att ha information i förhand om t.ex. kommande erbjudanden på Rabble. Det betyder att vi kan dela informationen med våra läsare i rätt tid för att ni (läsarna) kan passa på, ni vet ibland är det först till kvarn det som gäller.

Castus bordslampa på plats.

Jag är jätte glad med bordslamporna som jag fick från Trademax. De hade ett erbjudande för bloggare och det var bordslampor Castus och Malin som jag beställde.


Nyhet från Dumle.

Här om dagen har jag smakat på Dumle Gingerbread, en nyhet från Fazer som påminner oss att julen närmar sig. En riktig god choklad med kola och smak av pepparkaka. Lagom söt. Min tips är att smaka den med lite glögg, passar perfekt. Mitt betyg: 9/10.


Snygga strumpor + Fri Frakt = Sant

Jag är definitivt övertygad om att för att vara unik när det gäller mode måste man köpa på nätet annars hamnar man i samma uniform som 90% av svenska befolkningen. I jakten på annorlunda accessoarer och framför allt strumpor, hittade jag Bobby Harper, ett företag som säljer snygga, färgglada, moderna, och det som jag letade efter: "unika strumpor".
Man kan hitta många olika modeller och sorter: enfärgade, mönstrade, randiga, knästrumpor, ankelstrumpor, och dessutom välkända varumärken som Frank Dandy och Topeco bl.a.
En annan sak som lockade mig var att de erbjuder fri frakt, och det, tycker jag, var ett stort plus.
Jag tänker passa på och börja julhandla så att alla hemma får utskilja sig från mängden med ett par snygga strumpor. De här är några av mina favoriter.


Testpilot: Frebaco Fräsmusli

Det har varit ganska svårt att hitta just den sorten jag ville prova, alltså banan, mango, kokos, men till slut lyckades jag på Coop Extra. Det verkar som att blåbär-vanilj var favoriten eftersom den var den enda jag hittade i butiken, OM jag hittade varan så klart.
Jag tror att jag hade för många förväntningar och därför känner jag mig lite besviken.
Den var lagom söt och jag ville ha den lite sötare.
Förpackningen var helt opraktisk, det borde bytas.
Inte så mycket banan.
Jag kände inte smaken av mango.
Frasig.
Mättande.
Bra att den är helt nöttfri.
Mitt betyg: 5/10


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!