Jag ska bli Testpilot!!!!!


Vad härligt!!!! Jag har fått ett mail från Smartson, där de meddelar att jag har blivit utvald som testpilot av Arla Köket smaksatta vispgrädde. Äntligen ska jag testa åt Smartson och ha möjligheten att ge mina åsikter genom Smartsons blogg. Nu väntar jag för att få produkterna. Jag kan tänka mig att vi, testpiloterna ska få värdecheckar för att kunna hämta båda sorterna i butiken. De kommer att bli spännande att kunna smaka de här nyheterna!!!

Beautystore.se : Vilken bra service!
Efter den dåliga erfarenheten som jag fick med CDWOW började jag leta efter en bra webbutik för att köpa en parfym (Britney Spears Fantasy). Äntligen hittade jag den och det heter Beautystore.se . Jag beställde varan i måndags kl.15:30 och fick avin dagen efter d.v.s. tisdag. Super service. Det här är något som man KAN kalla för snabb leverans, dessutom de erbjöd den bästa priset jag kunde hitta på nätet. Betyg 10/10.


Wella Professional Care nya serie

Jag har fått ett varuprov som jag, som älskar hårprodukter, längtade efter: den nya serien från Wella "Wella Professional Care". Den nya serien har fyra olika sorter beroende på dina behov. Brilliance (for coloured hair), Enrich (for dry hair), Balance (for scalp) and Age (för mature hair).
Jag måste vara väldigt tacksam därför att jag fick precis de sorterna som jag anser kan passa mig bäst. Brilliance shampoo för mitt nutida brunnette hår och Balance inpackning för att kunna lösa mitt problem med håravfallet.
Idag har jag provat båda och hittills kan jag säga att doften är underbar, och jag har inte tappat som mycket hår som det brukar hända med kommersiella produkter som man brukar köpa på livsmedelaffärer. Betyg 7/10.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!