Proviva Jordgubb, Lime, Mynt.

I samarbete med @provivase och Buzzador har jag smakat den nya Proviva Jordgubb, Lime och Mynt. Jag tycker att blandningen var något spännande att smaka, den tilltalade mig verkligen, och passade perfekt till sommar tänkte jag. 



Men men, tyvärr var min familj och jag ganska besvikna för smaken. Inte alls som vi hade tänkt oss. Konsistensen var väldigt tunn, det smakade inte Jordgubbar eller som att den innehåller 0,001% Jordgubbar. Läskande var i allafall, alltså vill man dricka den, då måste den vara riktig kall. 



Konstig eftersmak. Tyvärr jag rekommenderar inte den. Har smakat mycket bättre alternativ. Mitt betyg 4/10. 


Frankful Tacokväll

I sammarbete med Frankful har jag fixat en trevlig och god tacokväll. Jag fick ett paket med Frankfuls Original Soft Tortilla, Organic Taco Spice och massor av rabattkuponger till olika produkter från Frankful. 


Jag valde att använda några kuponger och provade Veggie Mince, Tangy Apple Salsa och Vegan Grated Cheese. Jag var nyfiken på ett helt veganskt tacokväll. 
Veggie Mince är gjord på svenska ärtor, och har 90% längre klimatavtryck än nötfärs.


Tangy Apple Salsa hade en mild smak vilket passade perfekt för barn, men jag saknade smak av tomater som en vanlig salsa. Lite starkare skulle också ha varit bra. Jag tycker att produktutvecklaren från Frankful borde smaka på Åbergs salsor för att få lite inspiration på spännande smaker. 


Bra tortilla. Original i smak, alltså inte stor skillnad med andra sorter. Lagom storlek. 



Mitt Betyg av hela upplevelse med Frankful produkter: 7/10












RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!