Nu blir det allt svart och vitt.

 
Jag har börjat tröttna på mitt vardagsrum även om allt som jag har är relativt nytt. Jag tycker att det är dags att ändra inredningen lite grann och framför allt detaljerna. Hittills har jag kört med orange, men nu är jag sugen på att ha allt svart och vitt.
Jag letade efter inspiration och hittade Trademax, en butik som säljer många fina saker och dessutom erbjuder fri frakt på hela sortimentet. Men det bästa av allt är att nu har de en kampanj för alla bloggare. Bloggar man om eras produkter, länkar till webshoppen och efter att inlägget är godkänt får man ett presentkort på 500kr att handla för.
Efter att ha kollat igenom hela hemsidan då kom jag fram till mina absoluta favoriter. Tavla SEO Search (80 x 120cm) är precis vad jag letade efter men jag vet inte om det passar bra till vardagsrummet, verkar att det kan passa bättre i arbetsrummet.
 
 
 
Vill du också blogga om Trademax? Mer info här.
 

Testpilot: Becel Proactiv Gold

Nu var det dag för att testa den andra sorten, alltså Becel Proactiv Gold. Min man och jag har testat den under en vecka och vi tycker att den smakar mycket bättre en den lätta versionen. Vi tycker att den verkar ha lite mer salt, bra konsistens och lätt att bre, alltså man behöver inte ta den från kylskåpet många minuter innan man ska äta frukost som det händer med andra varumärke. Dock är det priset den negativa sidan.. Det kostade runt 39kr.. Kom igen Becel, det är bara en liten förpackning och får inte kosta så mycket.
Jag tror inte att jag kommer att köpa den i framtiden och anledning till detta är inte smaken utan priset.
Tyvärr kan jag inte kolla kolesterolvärde ... Det skulle vara bra att Smartson erbjuder också den i framtiden.
Oh, en sak till, fin förpackning!!!!
Mitt betyg 7/10


Tummen ner till Länna Sport.

Jag har tidigare pratat om Länna Sport eftersom de hade en fin mössa plus andra ganska fina grejer som jag tyckte om. Nu kan jag säga att jag är verkligen besviken med företaget och deras orderhantering... Dåligt!!!... Jag har beställt två gånger nu två olika varor och det enda som jag har fått i båda fall har varit ett mail där det stod:

"Vi har tråkiga nyheter - tyvärr visade det sig att den vara ni beställt är slut i vårt lager. Vi ber om ursäkt för eventuella problem som uppstått. Vi har makulerat din order och krediterat hela beloppet".

Alltså om ni inte har en produkt i lager, då ta den bort från hemsidan. Detta sparar tid till er och till kunderna. Jag kommer aldrig mer att beställa något från den här hemsidan.

Mitt betyg: 1/10.


Testpilot Becel Proactiv Lätt

Nu har jag provat Becel Proactiv Lätt. Jag hittade den på Ica Maxi... alltså båda sorterna (lätt och gourmet).
Det första man kan säga är att priset var för högt. 35.90kr lätt och 38.90kr gourmet.... För dyrt för att vara en liten förpackning.
När det gäller smaken, well well, man kan inte förväntar sig så mycket smak om man vet från början att den är nyttigare än andra margarin. Väldigt lite salt för min smak. Däremot är den väldigt lätt att smörja på brödet.
Jag smakade Becel Proactiv Lätt med fullkornbröd skinka och ost, och apelsin juice till detta.
Mitt betyg: 6/10


Länna Sports har den mössa jag vill ha.

Jag letade efter en fin mössa att använda nu under höst och hittade ett bra alternativ på Länna Sports hemsida som dessutom erbjuder fri frakt på allt. Jag tycker att den ser jätte fint ut framför allt i rosa. Den passar bra till löpning, cykling eller längdåkning, eller till mina långa promenader. Du hittar flera mössor och kepsar från Länna Sport här.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!