Ny expressomaskin.

Den efterlängtade expressomaskinen från Tassimo har äntligen kommit. Detta tycker jag var det bästa erbjudande 2012. Alltså köp 10st gevalia produkter, spara alla kvitto och sedan skicka dem till gevalias adress och få en expressomaskin. Mitt betyg för erbjudandet är självklart 10/10.
Däremot tycker jag att maskinen låter lite för mycket, och kapslarna är för dyra, runt 50kr för cappucino kapslar som innehåller bara 8st. Vi tänker använda expressomaskinen till bara enstaka och speciella tillfälle. Mitt betyg till expressomaskinen Tassimo är 6/10.


Fina prover

Idag fick jag två varuprover, en från Vichy och den andra från Weleda. Har Ni sett vilka fina förpackningar? Jag älskar alla formers design och blir super glad när jag ser att många företag tänker lite extra och vill imponera på kunderna. Alltså tummen ner till alla företag som fortfarande delar ut parfymprover i form av vykort. Ett varuprov är ett först inttryck som potentiella kunder har med produkten och jag tycker att då skulle företaget anstränga sig mer. Jag har inte haft tid för att prova dem än, men återkommer med mitt betyg.
 

Tack Manjana.se!!!

Idag har jag fått beställningen från Manjana och det enda jag kan säga är att jag är så glad att ha hittat den här webbutiken. Jag hade lite problem när jag beställde, men då kontaktade jag kundtjänsten via mail och de svarade direkt och fixade allt på en gång. Super snabbt leverans dessutom. Det enda som jag tror saknas i butiken är barnstrumpor. Det skulle vara perfekt att de ökar sortimentet till de minsta.
Jag tycker inte om att göra ett blogguppdrag bara för att det kan vara roligt att få presentkort eller rabatter från butiker, utan jag återkommer hela tiden med mitt betyg och om hur jag upplevde allt, alltså service, leveransen, produkterna. Och den här gången får Manjana.se ett topp betyg från mig: 10/10.
Jätte snygga strumpor, eller hur?.... I am glad!!!

 

 


Underkläderna behöver inte vara tråkiga

I ett land där det är tradition att ta av sig skorna när man kommer in i huset, då tycker jag att strumporna skulle bli en viktig accessoar och man borde vara lite extra noga med valet.
De vanliga och tråkiga hel svarta eller vita strumpor "belong to the past". Det är färgglada, snygga och roliga strumpor som gäller nu.
Jag hade jättetur den har gången att hitta Manjana.se, en webbutik som säljer moderna och väldesignade strumpor till riktigt bra pris och super billig fraktkostnad, bara 19kr. De säljer inte bara strumpor utan trosor, mossor, vantar, kalsånger, t-shirts, jackor. Och ännu mer, de har en bloggkampanj där man kan få ett presentkort med 150kr eller 300kr att handla för i butiken. Hur går det till? Mer info här.
Efter att ha kikat i hela sortimentet, har jag samlat mina absoluta favoriter.


Test: Valio PROfeel

Valio delade ut kuponger på sin Facebook sida och dessutom var det möjligt att få prova den nya Valio PROfeel via Freebee.
Jag hade hört så mycket om den här nyheten från Valio eftersom de hade lanserat den mycket tidigare i Finland.
Det finns tre olika produkter i samma serie, men den som jag testade var proteinyoghurt med smak av jordgubb och blåbär. Det känns lite tråkigt att säga det här, men jag var inte alls imponerad. Mina förväntningar var så höga, men tyvärr blev jag besviken den här gången. Jag måste säga att jag är en Valio fans, men den har gången.... Mamma, nej, det blev inte alls min smak. Jag kände aldrig smaken på jordgubbarna, det var blåbären som dominerade allt. Men det värsta var eftersmaken, tungan blev så torr, och jag kände att jag behövde dricka något läskande efteråt. Yoghurten innehåller 11gr protein medan dem andra (proteindryck, proteinkvarg) innehåller 20gr. Smaken påminnde mig Skyr en annan produkt som var inte alls i min smak. Sorry Valio, men den har gången blir mitt betyg 2/10.

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!