Test 2: Philips SoupMaker

Nu var det dags för att prova något söt med min SoupMaker. Jag valde att göra recepten som fanns i boken "Kryddig Äpplekompott". Jag gjorde en enkel variant eftersom jag hade ingen kryddnejlika. En annan sak är att ville göra en mindre portion och inte exakt som står i receptboken. 

Resultatet blev ok på ett visst sätt. Det som hände efter att använda kompott funktionen under 15 min var att äpplen blev kokta men inte krossade. I recepten stod att man skulle använda mixer funktionen ett par gånger på slutet. Det gjorde jag men det som hände var att mängden blev mindre eftersom äpplen var nu kokta och den nådde inte minimun gränsen. Alltså det gick inte att mixa. Jag var nära att ta min stavmixer, som också är från Philips och sluta med detta. Men sedan kom på att vara praktisk och vända lite maskinen för att mixern skulle nå äpplen. Till slut gick allt bra, men den här gånger var inte så smidig. Min tips efter det här testet är att undvika laga små portioner som knappt når minimum gränsen. Mitt betyg den här gången blir 7/10.

Philips Soupmaker: Perfekt storlek!!

Innan jag sätter igång med testet ville jag kolla skillnaderna mellan min vattenkokare, som är också från Phillips, och den nya SoupMaker. De flesta av oss hatar produkter som är för stora och som tar så mycket plats i köket. Men ni kan själva titta att den nya SoupMaker är bara lite större än en vattenkokare. Till storleken ger jag betyg 9/10.
Äntligen hemma!!!

Jag kommer, under några veckor, testa en produkt som inte finns på marknaden än. Smartson valde mig för att testa den nya SoupMaker från Phillips, som ska lanseras januari 2014. 
Jag har hämtat paketet igår och nu är min SoupMaker från Phillips äntligen hemma. Tack Smartson!!!. 
I lådan fanns det en bok med många spännande recept. Pumpasoppan är den jag är mest sugen på, då blir det förhoppningsvis en god soppa i kväll efter jobbet. 
Test: Cillit Bang

Jag blev utvald för att buzza Cillit Bang och jag är super nöjd med resultatet. Jag har testat de flesta produkterna som finns till badrum och kök, men av någon anledning lämnade jag Cillit Bang till sist. Jag tror det var en kompis som pratade negativt om produkten som gjorde mig tveka om att köpa den. Men nu har jag äntligen testat... Och vilken överraskning!!!! Min kompis hade fel. Cillit Bang fungerade super bra. Min bästa tips är att man måste prova själv, sedan tycker jag att hemligheten är att följa instruktioner exakt. Produkten var enkelt att använda och effektiv. Och som jag brukar säga: "Några bilder bättre en 1000 ord", så kan ni titta här resultatet. Mitt betyg: 9/10.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!