Test: iBallz

Om man jämför med andra liknande produkter, då är detta ett bra alternativ prismässigt. Produkten är ganska lätt och vikten på din iPad ökar inte. När det gäller funktionalitet, lyckas iBallz skydda effektiv mot stötar. Passar perfekt om man ska låna iPaden till barnen eftersom det spelar ingen roll var någonstans lämnar de den, med iBallz kommer din iPad aldrig att få repor. Bra för att använda hemma. Det finns också möjlighet att använda iBallz på olika sätt, alltså till exempel att bara använda tre bollar i stället för fyra, och på det sättet kan man vinkla om man vill, ha bättre stöd eller titta på film.
 
Den negativa sidan är att om man tänker på stil och design i stället, då är kanske den här produkten inte den snyggaste man kan välja. Att sätta på iBallz till din iPad för första gången är inte så lätt som det verkar vara. En av bollarna döljer lite grann kameran och ljudknappen, vilket blir lite krångligt om man ska använda sådana funktioner. Inte så smidigt att gå ut eller resa med en iPad som skyddas med iBallz.
Mitt betyg: 6/10
 
 
 
 

Testpilot: Ica Mörk choklad Kokos Tryffel.

Jag blev så glad när jag fick veta att jag skulle testa Ica Mörk choklad och recensera åt Smartson. För en choklad älskare är detta en bra nyhet!!!! Av de tre sorterna som finns valde jag Kokos & Tryffel, och jag blev imponerad. Vilken god choklad!!! Passar underbart om man smakar den tillsammans med vin.
På innehållsförteckning står det att det har 49% kakaoinnehåll vilket jag tycker kan anses som godkänd. Krämig och god smak av kokos. Tryffeln kände hag inte så mycket av.
Den enda som skulle förbättras är förpackningens design, den ger en väldigt rörigt intryck, för mycket text och man blir förvirrad. Mitt betyg: 8/10


Ny smak från Bravo.

Jag fick en värdecheck från Skånemejeri för att smaka en nyhet: Äpple, Mango & Passion med Päron. Jag har letat efter produkten i de flesta butikerna i Gävle utan att lyckas, men i helgen var jag i Uppsala, och äntligen har jag hittat juicen.
Det jag tycker om är att den var inte så söt som man kan tänka sig när man läser ordet "mango" på förpackningen. Det som var konstigt var att om man läser på innehållet står det att den har 90% juice av äpple och bara 5% mangopure. Och det var mango den frukten som kändes mest av alla tycker jag. Jag undrar varför blandar Bravo så många frukter utan att det kallas "Tropisk/Tropical". Hade önskat mig lite fruktkött. En produkt att rekommendera? Ja. Mitt betyg: 7/10


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!