Shredded Wheat: Goda, dyra, söta!


Idag har vi testat Sheedded Wheat till frukost och vi blev överraskade. De ser ut helt annorlunda än vanliga flingor... Som en calzone pizza i flingors version skulle jag säga. Och fyllningen var helt oväntad. Vi tänkte att det skulle vara hårt i mitten, men det var fruktpure... väldigt lite fyllning tyvärr, jag hade önskat mig lite mer.
Det som vi gjorde fel var att smaka på Sheedded Wheat tillsammans med en smaksatt yogurt, då blev det allt för sött. Vi tänker prova nästa gång med bara mjölk, fil, eller naturell yogurt. Det passar också bra att äta Sheedded Wheat som mellanmål precis som den är alltså utan yogurt eller liknande.
När jag läste på förpackningen blev jag lite besviken. Den innehåller 71,6gr kolhydrater per 100gr... Det var för mycket socker om man vill äta en hälsosam frukost.
Jag tyckte dessutom att förpackningen borde vara lite mer funktionell och framför allt skulle vara bättre en annan typ av påse där flingörna finns. Eftersom påsen går inte att försluta, blir det risk för att flingorna förlorar sin krispighet.
Priset tycker jag var ganska dyrt i jämförelse med andra liknande produkter.
Man kunde sammanfatta testet så här: Goda? JA... Dyra? JA... Hälsosamma? NEJ, inte till 100% i allafall.... Söta? JA. Något att förbättra? JA. Sänka priset, Sänka kolhydrater, öka fyllningen, utveckla förpackningen.
Mitt betyg: 7/10

 


Test: Vanish Oxi Action.

Det var länge sedan jag skulle berätta om Vanish Oxi Action, och påsen jag fick för att testa stod det bara i skåpet... Men då var det dags att prova den eftersom jag hade några saker som jag ville ha riktig vita.
Positivt överraskad blev jag efter resultatet. Bilderna säger mer än tusen ord.

Mitt Betyg 10/10

 

 
 
 

Test: Colgate Max White One.

Colgate valde mig som testpilot för att prova och sedan recensera en nyhet. De har lanserat Colgate Max White One, en tandkräm som ger vitare tänder på bara en vecka.
Jag ville sluta med hela tandkrämen och inte bara testa en vecka för att ge mina åsikter och sätta betyg på produkten.
Nu kan jag säga, med säkerhet, att jag är lite besviken och inte så speciellt imponerad på tandkrämen. Jag har inte märkt någon stor skillnad med mina tänder och nu har jag använt den cirka tre veckor. Däremot tyckte jag väldigt mycket om smaken, den var ganska mild och det gör att man kan borsta tänderna under längre tid utan att känna en explosion i munnen. Att tandkrämen förebygger uppbyggnad av tandsten är något som man inte kan ge åsikter om. Man skulle behöva använda den under längre tid. Fin, modern och lyxig förpackning som passar perfekt till Colgate. Mitt betyg: 6/10.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!