Testpilot: Rynkeby juice

Jag blev utvald för att testa en av dem två nya smaker från Rynkeby, allt via Smartson. Jag hittade produkten på Coop Forum efter att ha försökt på andra butiker utan att lyckas. Vi, testpiloter, hade möjligheten att välja mellan Tropisk eller Äpple, Apelsin, Mandarin. Jag älskar citrus och valde den sista.
Den har gången blir det lite komplicerad att göra en recension om produkten eftersom smaken var lite svårt att beskriva, alltså det var en riktig blandning av äpple, apelsin och mandarin där ingen frukt försökte dominera. 100% läskande och det som jag tyckte om var att den är inte så söt som jag förväntade mig. Jag unviker dricka juice som är så söt i eftersmak att man känner att behövs dricka mer och mer och till slut blir man mer torstig. Jag saknade lite mer fruktkött. Men självklart en juice som måste provas. Mitt betyg: 8/10.


Smidigt sätt att köpa på nätet.

Det här är ett tips för Er som älskar shopping och framför allt shopping på nätet. Jag har hittat ett företag som gör det mycket enklare och smidigare att köpa. Uniprice.com, som hemsidan heter, fungerar som en samlingsplats där man kan hitta kläder, accessoarer, smink, skor, saker till barn och hemmet. Alltså man behöver bara besöka en website för att ta reda på vilken webbutik som säljer just den produkten man letar efter och dessutom kan man jämföra priser. Det som jag älskar med Uniprice är att man inte sätter gränser och förhinder sig att bara söka produkter som säljes i Sverige utan att man kan hitta butiker från ett 40-tal länder. Några andra plus är att man kan läsa de senaste nyheterna om mode och delta i tävlingar. Jag hoppas att flera återförsäljare som säljer barnprodukter ansluter sig till Uniprice, det skulle vara perfekt.

Mitt betyg: 8/10

 

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!